[feed] pefprints@pef.uni-lj.si | [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0 |
English
Logo            
  Logo Prijava | Registracija
 
 

Pregled po projektih

Višji nivo
Izvozi kot [feed] RSS 2.0 [feed] RSS 1.0 [feed] Atom
Združi po: Brez združevanja | Tip vnosa

Suzana Pulec Lah in Marija Velikonja (2011) Učenci z učnimi težavami. Izbrane teme. Strokovna monografija. Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta , Ljubljana.

Lidija Magajna in Marija Velikonja (2011) Učenci z učnimi težavami. Prepoznavanje in diagnostično ocenjevanje. Znanstvena monografija. Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta , Ljubljana.

Milena Košak Babuder in Marija Velikonja (2011) Učenci z učnimi težavami. Pomoč in podpora. Znanstvena monografija. Univerza v Ljubljani, Pedagoška fakulteta , Ljubljana.

Lidija Magajna in Gabi Čačinovič Vogrinčič in Marija Kavkler in Sonja Pečjak in Ksenija Bregar Golobič (2008) Učne težave v osnovni šoli : koncept dela : program osnovnošolskega izobraževanja. Strokovna monografija. Zavod RS za šolstvo , Ljubljana.

Lidija Magajna in Sonja Pečjak in Cirila Peklaj in Gabi Čačinovič Vogrinčič in Ksenija Bregar Golobič in Marija Kavkler in Simona Tancig (2008) Učne težave v osnovni šoli : problemi, perspektive, priporočila. Znanstvena monografija. Zavod RS za šolstvo , Ljubljana.

Seznam je bil osvežen tor. 26. mar. 2019 10:05:23 CET.