[feed] pefprints@pef.uni-lj.si | [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0 |
English
Logo            
  Logo Prijava | Registracija
 
 

Hrana in vzgoja za trajnostni razvoj : kruh

Dušan Krnel (2017) Hrana in vzgoja za trajnostni razvoj : kruh. Naravoslovna solnica, 21 (2). str. 29-31. ISSN 1318-9670

[img]
Predogled
PDF
Download (105Kb)

    Povzetek

    Kruh in peciva vedno vsebujejo 4 osnovne sestavine: moko, vodo, sol in kvas ali droži. To je definirano kot pred-testo ali temeljno testo, ki ga sestavljajo moka, voda in mikroorganizmi (glive kvasovke, bakterije mlečnega kisanja ali bakterije ocetnega kisanja (acetobacteraceae).

    Tip vnosa: Članek
    Ključne besede: pouk, naravoslovna vzgoja in izobraževanje, projekt Sustain, učna enota, priročnik, učenje z raziskovanjem
    Povezani naslovi URL:
    URLTip URL
    http://cobiss7.izum.si/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=50126&rid=11483721&fmt=11&lani=siDrugo nahajališče
    http://www2.pef.uni-lj.si/Naravoslovna_solnica/Drugo nahajališče
    Ustanova: Univerza v Ljubljani
    Fakulteta: Pedagoška fakulteta
    ID vnosa: 4400
    Datum vnosa: 21 Mar 2017 08:12
    Zadnja sprememba: 01 Jun 2017 00:07
    URI: http://pefprints.pef.uni-lj.si/id/eprint/4400

    Akcije (potrebna je prijava)

    Pregled vnosa